Manicure behandelingen bij PediBella

Een manicure behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen. Een manicure is dan ook erg geschikt (óók voor mannen) om de eigen handen en nagels gezond te houden, maar ook voor mensen met droge handen of verzwakte nagels. Kortom, een heerlijke, ontspannen en verzorgende behandeling voor iedereen en uit te breiden met de prachtige Faby gellak of nagellak! 

Prijzen per 1 januari 2023

Manicure in culemborg

Manicure € 32,50 

Volledige nagel en hand verzorging (vijlen/ polijsten/ nagelriemen en nagelomgeving verzorgen/ handenbad/ hete handdoek crème) afgesloten met nagelriem olie en een voedende en beschermende crème van Faby (25 min.)
Met Faby gellak                            € 49,-
Met Faby nagellak                        € 45,-
Combi deal: Mani en Pedi           € 66,50

Manicure de luxe in culemborg

Manicure DeLuxe € 42,50 

Laat je eens helemaal verwennen met naast de manicure behandeling ook een scrubmassage om dode huidcellen te verwijderen en een voedend, anti-ageing masker op basis van rode algen extract van Faby (35 min.) 
Met Faby gellak                            € 58,-
Met Faby nagellak                       € 53,-
Toeslag hand/ onderarm massage (10 min)  +€ 10

Manicure gellak culemborg

Gellak handen (inclusief nagelverzorging) € 32,50

De nagels worden voorbereid en gelakt met de sterke en verantwoorde, soak-off gellak van Faby die na het aanbrengen direct is uitgehard en 2-3 weken mee gaat (ca. 25+ min.). Indien gewenst kan de gellak ook thuis verwijderd worden met een verwijder setje.
Toeslag vierkant/ stiletto vijlen     €  7,50
Toeslag Faby gellak verwijderen  € 10,-
Toeslag BIAB (microfiber)             €  5,-
Combi deal:  Mani en Pedi Gellak € 104,-

Gellak verwijdern culemborg

Lacquering gel verwijderen € 25,-

Betreft het verwijderen van de door ons aangebrachte Faby gellak, zonder nieuwe behandeling. We gebruiken hiervoor de Faby Essential Lacquer Remover verrijkt met ricinusolie (afkomstig van zaden van de Wonderboom) en druivenpitolie, die een verzachtend en hydraterend effect heeft voor de nagels en nagelriemen. Na het verwijderen worden de nagels verzorgd met nagelriem olie en gepolijst. (ca. 20 min.)
In combinatie met andere behandeling is toeslag verwijderen (Faby) gellak +€ 10 

Waarom een manicure?

Bij het woord Manicure denken veel mensen aan kunstnagels en nailart, maar dat is echter niet juist. Een manicure behandeling gaat over de optimale verzorging van de handen, de eigen nagels en de nagelriemen. Door het vele handen wassen tijdens Corona, het weer, het werk, of een zwangerschap, krijgen de handen en nagels veel te verduren. De huid droogt uit en verouderd en de conditie van nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen. Een manicure behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen. Een manicure is dan ook erg geschikt (óók voor mannen) om de eigen handen en nagels gezond te houden, maar ook voor mensen met droge handen of verzwakte nagels. Kortom, een heerlijke, ontspannen en verzorgende behandeling voor iedereen!