Over ons » Manicure

Manicure behandelingen bij PediBella

 

Bij het woord Manicure denken veel mensen aan kunstnagels en nailart, maar dat is echter niet juist. Een manicure behandeling gaat over de optimale verzorging van de handen, de eigen nagels en de nagelriemen. Door het vele handen wassen tijdens Corona, het weer, het werk, of een zwangerschap, krijgen de handen en nagels veel te verduren. De huid droogt uit en verouderd en de conditie van nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen. Een manicure behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen. Een manicure is dan ook erg geschikt (óók voor mannen) om de eigen handen en nagels gezond te houden, maar ook voor mensen met droge handen of verzwakte nagels. Kortom, een heerlijke, ontspannen en verzorgende behandeling voor iedereen! 

De manicure behandeling kan uitgebreid worden tot een manicure de luxe of met een gel- of nagellak. Hierbij hebben we gekozen voor het merk Faby dat is opgericht vanuit de gedachte dat schoonheid en gezondheid gecombineerd kunnen worden. FABY is een Italiaans merk, dat in 2013 is opgericht door de familie Viale en inmiddels wereldwijd wordt gebruikt. Faby hanteert een veganistisch en dierproefvrij concept, zonder dat de manicure- en pedicure producten aan kwaliteit moeten inboeten. Naast een  opvallend en een indrukwekkende kleurpallet, is Faby: 100% VEGAN, vrij van schadelijke stoffen, niet getest op dieren, vrij van parabenen en petroleumderivaten, 87% natuurlijk, 100% halal, Bio Sourced en TPO Free.

Manicure in culemborg

Manicure € 27,50 

Volledige nagel en hand verzorging (vijlen/ polijsten/ nagelriemen en nagelomgeving verzorgen/ handenbad/ hete handdoek crème) afgesloten met nagelriem olie en een voedende en beschermende crème van Faby (25 min.)
Toeslag Faby nagellak +€ 10/ Toeslag Faby gellak +€ 17,50
Toeslag hand/ onderarm massage (10 min)  +€ 10
Mani en Pedi combi € 55 ipv € 57,50

Manicure de luxe in culemborg

Manicure DeLuxe € 37,50 

Laat je eens helemaal verwennen met naast de manicure behandeling ook een scrubmassage om dode huidcellen te verwijderen en een voedend, anti-ageing masker op basis van rode algen extract van Faby (35 min.) 
Toeslag Faby nagellak +€ 10
Toeslag Faby gellak +€ 17,50
Toeslag hand/ onderarm massage (10 min)  +€ 10

Manicure gellak culemborg

Gellak handen (inclusief nagelverzorging) € 27,50

De nagels worden voorbereid en gelakt met de sterke en verantwoorde, soak-off gellak van Faby die na het aanbrengen direct is uitgehard en 2-3 weken mee gaat (ca. 25+ min.). Indien gewenst kan de gellak ook thuis verwijderd worden met een verwijder setje.
Toeslag vierkant/ stiletto vijlen: € 7,50/ Toeslag Faby gellak verwijderen € 10
Toeslag BIAB (microfiber verstevigende laag) : € 5
Mani Gellak en Pedi Gellak combi €90 ipv € 96

Gellak verwijdern culemborg

Lacquering gel verwijderen € 20

Betreft het verwijderen van de door ons aangebrachte Faby gellak, zonder nieuwe behandeling. We gebruiken hiervoor de Faby Essential Lacquer Remover verrijkt met ricinusolie (afkomstig van zaden van de Wonderboom) en druivenpitolie, die een verzachtend en hydraterend effect heeft voor de nagels en nagelriemen. Na het verwijderen worden de nagels verzorgd met nagelriem olie en gepolijst. (ca. 20 min.)
In combinatie met andere behandeling is toeslag verwijderen (Faby) gellak +€ 10 

Faby nagellak culemborg

Nagellak (inclusief nagelverzorging) € 22,50 

De nagels worden voorbereid en gelakt met de nagellak van Faby (20 min.) Deze nagellak is vrij van de meest gebruikte schadelijke producten, dierproef vrij, 100% vegan, halal en dierproefvrij...We hebben keuze uit meer dan 60 kleuren, waar elk seizoen nieuwe kleuren aan toegevoegd zullen worden! Deze zomer is het de Vivacy lijn met frisse kleuren voor het zomerse weer (ook verkrijgbaar in gellak).