Manicure behandelingen bij PediBella

Een manicure behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen. Een manicure is dan ook erg geschikt (óók voor mannen) om de eigen handen en nagels gezond te houden, maar ook voor mensen met droge handen. Kortom, een heerlijke, ontspannen en verzorgende behandeling. Ik bied manicure uitsluitend aan in combinatie met een pedicure behandeling. Voor nagelverzorging met gellak kan je terecht bij mijn collega Janet van Janet Nails & More.

Prijzen per 1 januari 2024

Manicure in culemborg

Manicure in combinatie met pedicure behandeling € 70,50

Volledige nagel en hand verzorging (vijlen/ polijsten/ nagelriemen en nagelomgeving verzorgen/ handenbad/ hete handdoek crème) afgesloten met nagelriem olie en een voedende en beschermende crème van Faby (25 min).

Waarom een manicure?

Bij het woord manicure denken veel mensen aan kunstnagels en nailart, maar dat is echter niet juist. Een manicure behandeling gaat over de optimale verzorging van de handen, de eigen nagels en de nagelriemen. Door het vele handen wassen, het weer, het werk, of een zwangerschap, krijgen de handen en nagels veel te verduren. De huid droogt uit en verouderd en de conditie van nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen. Een manicure zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen. Een manicure is dan ook erg geschikt (óók voor mannen) om de eigen handen en nagels gezond te houden, maar bijvoorbeeld ook voor mensen met droge handen. Kortom, een heerlijke, ontspannen en verzorgende behandeling voor iedereen!