Nieuws

Praktijk Rhenoy gesloten en tijdelijke klantenstop
In verband met de continue aanwas van klanten in Culemborg heb ik besloten de praktijk in Rhenoy permanent te sluiten. Helaas heeft het succes ook een keerzijde en heb ik een tijdelijke klanten stop moeten instellen. Hoezeer het ook aan mijn hart gaat om mensen dagelijks teleur te stellen, moet ik ruimte vrij houden om mijn bestaande klanten in te plannen. Locatie Rhenoy zal gesloten blijven, klanten uit Rhenoy e.o. zijn uiteraard welkom in Culemborg

Update 15 januari: alle behandelingen weer mogelijk 
Inmiddels zijn ook alle cosmetische behandelingen (gellak, nagellak, massages etc.) en manicure behandelingen weer toegestaan, voor deze behandelingen geldt wel een sluitingstijd van 17:00.

Als (medisch) pedicure blijft het wel mogelijk om na 17:00 pedicure behandelingen uit te voeren gericht op preventie en behandeling van klachten om daarmee de 1e en 2e lijn zorg te ontlasten. 

Schimmelnagels een hardnekkig fenomeen!
De herfst is een feit en nu de slippers in de kast staan, is het de de uitgelezen tijd om de schimmelnagels actief te gaan behandelen. Veel klanten die de eerste keer bij me komen hebben de moed al opgegegeven, maar door gezamenlijk met mij de aangedane nagels consequent aan te pakken, kan iedereen weer met gezonde nagels de zomer in!

Hoe kom ik er dan vanaf?
Uitgangspunt is het elke 6 tot 8 weken dun frezen en verwijderen van de aangedane delen. Dit is nodig om het anti-schimmel middel zijn werk te laten doen. Vervolgens is het aan jezelf om (2x) dagelijks de aangedane nagels te behandelen (anti-schimmelspray en nagelriem olie). Ik ben erg tevreden over de werking van HFL Solution Spray i.s.m. Dadi Oil. De spray werkt tegen de schimmel en de olie bevordert het natuurlijk herstel en de gezondheid van de nagels. Vergeet ook niet de schoenen en de sokken te behandelen! Kortom, het bestrijden van je schimmelnagel(s) gaat niet zonder moeite, maar is zeker geen onmogelijke opgave!

Nieuwe pedicure en manicure ruimtes klaar voor mijn klanten

Inmiddels zijn de nieuwe ruimtes gereed. Een hele lichte pedicure ruimte en een intieme manicure ruimte, klaar om onze klanten te ontvangen. Meer dan 60 kleuren gellak en nagellak van Faby om uit te kiezen en een heerlijke SPA lijn! De eerste klanten hebben de ruimtes al mogen ervaren en we hebben hele leuke reacties gehad. 

Met de Faby producten heb ik een hele bewuste keuze gemaakt voor een verantwoorde productlijn waarin gezondheid voor klant èn behandelaar voorop staat zonder afbreuk te doen aan de top kwaliteit .Faby heeft een uitgebreid assortiment van nagellak, gellak en verzorgingsproducten die naast een mooie uitstraling, tegelijkertijd dierproefvrij, vegan en halal zijn en bovendien vrij zijn van de schadelijke stoffen die normaliter in nagel- en gellak producten zitten. 

Faby Pedicure en manicure

De nieuwe Faby lijn...dierproefvrij/ halal/ zonder schadelijke stoffen/ vegan
Vanuit de wens om manicure (en pedicure) behandelingen ook echt vanuit gezondheidsperspectief aan te bieden, heb ik ook voor een nieuwe productlijn van Faby gekozen. Dit Italiaanse merk is erin geslaagd is om schoonheid en gezondheid te combineren, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van de producten. Faby heeft een uitgebreid assortiment van nagellak, gellak en verzorgingsproducten die naast een mooie uitstraling, tegelijkertijd dierproefvrij, vegan en halal zijn en bovendien vrij zijn van de schadelijke stoffen die normaliter in nagel- en gellak producten zitten. 

Wat een prachtig kado... PediBella mag vanaf 3 maart weer volledig open

Op mijn verjaardag op 3 maart 2021 mag ik de deuren weer volledig openen.
Ik zal de klanten die in januari of februari nog een afspraak hadden staan, persoonlijk benaderen voor een nieuwe afspraak. Mijn andere klanten kunnen uiteraard zelf een whatsapp of e-mail sturen voor een afspraak. Het zal wel even duren voordat ik iedereen heb kunnen helpen. Geef vooral wel aan als er sprake is van urgentie, dan hou ik daar rekening mee bij het plannen van de afspraak. Tot snel in mijn praktijk!!

Praktijk alleen open voor medisch noodzakelijke behandelingen

Het is helaas weer zover...de pedicures moeten de deuren weer sluiten ... Uitsluitend medisch noodzakelijke behandelingen mag ik als medisch pedicure wel blijven uitvoeren om daarmee de 1e en 2e lijn zorg te ontlasten. Neem bij klachten (bijvoorbeeld ingroeiende nagel, pijnlijke kloven, likdoorns) vooral contact met mij op, dan kunnen we kijken of ik deze kan en mag verhelpen

Likdoorns behandelen

Waarom je vooral geen likdoorn pleisters moet gebruiken!

Likdoorns kunnen erg pijnlijk zijn en een likdoorn pleister lijkt dan de beste oplossing. Probleem is dat de likdoorn pleister de likdoorn en de omliggende huid week maakt, waardoor de likdoorn niet meer met een frees verwijderd kan worden.

Gebruik daarom alleen eventueel likdoorn ringen om de druk te verlichten en laat de likdoorn zo snel mogelijk machinaal verwijderen tijdens een pedicure of losse behandeling. Dan kunnen we samen kijken of de likdoorn ook echt verwijderd is en wat er gedaan kan worden om de mogelijke oorzaak weg te nemen...

Ingroeiende nagels behandelen

Nagelbeugels tegen ingroeiende nagels

Nu ook mogelijk bij Pedibella, de Podofix nagelbeugel tegen ingroeiende nagels. Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingegroeide teennagels. Deze vorm van nagelcorrectie is voor bijna iedereen geschikt, zelfs kinderen en diabetici. Podofix vormt zich naar de nagel en brengt onmiddellijk verlichting. Het aanbrengen van de beugel duurt slechts een paar minuten en je voelt het nauwelijks. Ook tijdens de dagelijkse activiteiten heb je er geen last van, zelfs met sporten of in het water. Het helpt de nagels op een natuurlijke en gezonde manier terug te groeien.

Schimmelnagels behandelen

HFL solution en Dadi Oil tegen schimmelnagels

Nu bij Pedibella de kwaliteitsproducten van HFL en Dadi Oil. Hoewel mycose/ schimmelnagels moeilijk te bestrijden zijn, laat de combinatie van HFL Solution Spray + Dadi ‘Oil, uiteraard samen met het tijdig dun frezen tijdens de behandeling, hele goede resultaten zien. De gepatenteerde Solution spray is hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen. Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet.

Pedicure in Culemborg Parijsch

Vanaf 11 mei geopend in Culemborg

Na de onverwachte Corona sluiting, open ik vanaf maandag 11 mei 2020 weer mijn deuren in Culemborg Parijsch en in Rhenoy. De pedicure praktijk, maar ook de praktijk en ontvangst ruimte van SecndSkin van Marielle Kroeze is voorzien van een frisse uitstraling en er hangt een nieuw logo boven de ingang. Heb al heel veel leuke klanten gesproken die ik de komende weken mag verzorgen in de praktijk. Kijk er naar uit dat al die voeten de komende tijd de praktijk zullen binnen lopen, uiteraard op 1,5 meter afstand en met de nodige hygiëne maatregelen. Heb ook weer een aantal nieuwe nagellak kleuren in het assortiment en wil mijn klanten graag kennis laten maken met de uitstraling en duurzaamheid van gellak. Tot snel en in goede gezondheid in mijn praktijk🦶🏻

Lieve mensen... hoe zeer het mij ook aan het hart gaat, ook wij pedicures moeten meehelpen om het Corona virus tot staan te brengen. Tot nader order zal ik de praktijken in Rhenoy, Culemborg en Vianen sluiten.. Hopelijk kan ik jullie voeten snel weer verzorgen... Klanten met een afspraak zal ik persoonlijk benaderen om deze te verzetten🙏🏼 Laten we er samen het beste van maken! Groetjes Florence
https://www.facebook.com/pg/pedicurethuis/posts/

Pedicure en manicure in Culemborg

Kelly's Pedicure wordt PediBella
Het is officieel...vanaf 1 april 2020 zit Pedicurepraktijk PediBella ook in winkelcentrum Parijsch. Samen met Marielle Kroeze van Secnd skin ga ik in de wijk waar we in 2004 een gezin zijn geworden, op dinsdag, woensdag en vrijdag de voetjes verzorgen.... Dank aan Kelly de Roos voor de overdracht van haar klanten...
Heel veel zin in!