Medisch Pedicure behandelingen bij PediBella

Voor pedicure behandelingen op medische indicatie (risicovoet), of behandelingen die in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering kun je bij mij terecht. Ik ben als medisch pedicure ingeschreven bij het Kwaliteits Register Pedicure (KRP) van ProCert. Indien nodig verwijs ik je door naar Rondom Podotherapeuten in Culemborg, of Voetencentrum Wender in Culemborg of Beesd. Verder heb ik ook contracten met Podotherapie Gaan & Staan in Culemborg, Podotherapie in Beweging in Geldermalsen en Zorggroep Gelders Rivierenland.

Prijzen per 1 januari 2023

Medisch pedicure culemborg rhenoy

Medisch Pedicure € 37,50

Volledige nagel en voet verzorging (nagels knippen en verwijderen van eelt, mycose nagels, likdoorns en/of kloven), voedende crème (30-45 min.) Op basis van doorverwijzing of met factuur t.b.v. declaratie aanvullende verzekering
Toeslag Faby gellak     +€ 22,-
Toeslag Faby nagellak +€ 12,50

Likdoorns en eelt culemborg rhenoy

Losse behandeling € 20

Enkelvoudige behandeling zoals het verwijderen van likdoorns, eelt of kloven, het behandelen van schimmelnagels, of ingroeiende nagels zonder pedicure behandeling (ca. 15 min.). Eelt(overschot) of likdoorns ontstaan bijvoorbeeld als je schoenen te klein zijn en er teveel wrijving en druk ontstaat. Een andere vervelende klacht die hierdoor kan ontstaan, is ingroeiende teennagels. Dit gaat vaak gepaard met pijn en ontsteking.

Nagelreparatie culemborg rhenoy

Nagelreparatie v.a. € 15

Met het prachtige product van Gelacy kan de nagel ondanks een trauma of schimmelinfectie herstellen. Gelacy is een hypoallergeen, sterk en flexibel product en ook afgewerkt kan worden met een (gel)lak (15-20 min.). Een nagelreparatie is in het voorjaar of de zomer een mooie oplossing om de behandeling van de schimmelnagel(s) even uit te stellen tot de herfst.

Ingroeiende nagel culemborg rhenoy

Nagelbeugel (Podofix) € 25

Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingroeiende teennagels. Deze vorm van nagelcorrectie geschikt voor kinderen en diabetici. Podofix vormt zich naar de nagel en brengt onmiddellijk verlichting. Indien een podofix beugel niet toereikend is voor de correctie, dan is een verwijs ik voor naar de podotherapeut die een metalen beugel op maat zal maken.