Over ons » Medisch

Medisch Pedicure behandelingen bij PediBella

 

Voor pedicure behandelingen op medische indicatie (risicovoet) kun je bij mij terecht. Tijdens de eerste behandeling doe ik een intake en stel ik indien gewenst een behandelplan op. Klanten die recht hebben op vergoeding vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering kunnen ook bij mij terecht. Ik ben als medisch pedicure ingeschreven bij het Kwaliteits Register Pedicure (KRP) van ProCert. Indien nodig verwijs ik je door naar een podotherapeut van Gaan & Staan in Culemborg.  Onderstaand een korte opsomming van de belangrijkste behandelingen. 

Medisch pedicure culemborg rhenoy

Medisch Pedicure € 33 

Volledige nagel en voet verzorging (nagels knippen en verwijderen van eelt, mycose nagels, likdoorns en/of kloven), voedende crème (30-45 min.) Op basis van doorverwijzing of met factuur t.b.v. declaratie aanvullende verzekering
Toeslag Faby nagellak +€ 10
Toeslag meegebrachte nagellak +€ 5
Toeslag Faby gellak +€ 21

Likdoorns en eelt culemborg rhenoy

Losse behandeling € 17,50

Losse, enkelvoudige behandeling zoals het verwijderen van likdoorns of kloven, het behandelen van schimmelnagels, of ingroeiende nagels zonder de basis pedicure behandeling (ca. 15 min.)

Nagelreparatie culemborg rhenoy

Nagelreparatie v.a. € 15

Met het prachtige product van Gelacy kan de nagel ondanks een trauma of schimmelinfectie herstellen. Gelacy is een hypoallergeen, sterk en flexibel product en ook afgewerkt kan worden met een (gel)lak (15-20 min.)

Ingroeiende nagel culemborg rhenoy

Nagelbeugel (Podofix) € 25

Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingroeiende teennagels. Deze vorm van nagelcorrectie geschikt voor kinderen en diabetici. Podofix vormt zich naar de nagel en brengt onmiddellijk verlichting.