Pedicure behandelingen bij PediBella

Je voeten dragen je elke dag overal mee naartoe en hebben veel te verduren, met eelt en/ of likdoorns als gevolg. Om klachten te voorkomen, is het verstandig eens in de zoveel tijd een goede pedicure te laten uitvoeren. Het is ook heerlijk om je voeten in de watten te laten leggen bijvoorbeeld met een scrub, massage en/ of masker. Tot slot kun je de nagels voorzien van een mooie nagel- of gellak (6-8 weken mooie nagels!). Voor de voetverzorging gebruiken we de producten van HFL, Dadi'OilFaby en Peclavus.

Prijzen per 1 januari 2024

pedicure culemborg en rhenoy

Pedicure € 39,50

Volledige nagel en voet verzorging (nagels knippen en verwijderen van eelt, mycose nagels, likdoorns en/of kloven), voedende crème (30-45 min.)
Uitbreiding met Faby gellak              € 60,00
Uitbreiding met Faby nagellak          € 54,50
Combi Pedi/ Mani                               € 70,50
Toeslag 15 minuten extra tijd         +€ 15,-

Pedicure de luxe

Pedicure DeLuxe € 61,00

Laat je eens helemaal verwennen met naast de pedicure behandeling ook een heerlijke scrubmassage, een verzorgend voetenmasker en een voedende crème (50+ min.) 
Uitbreiding met Faby gellak               € 81,50
Uitbreiding met Faby nagellak           € 76,00

Pedicure gellak culemborg en rhenoy

Pedicure met Faby gellak € 60,00

Naast een pedicure behandeling worden de nagels gelakt met de sterke en verantwoorde, lacquering gel van Faby die na het aanbrengen direct is uitgehard en 6+ weken mee gaat op de voeten 

Likdoors en eelt verwijderen

Losse behandeling € 21

Enkelvoudige behandeling zoals het verwijderen van likdoorns, eelt of kloven, het behandelen van schimmelnagels, of ingroeiende nagels zonder pedicure behandeling (ca. 15 min.). Eelt(overschot) of likdoorns ontstaan bijvoorbeeld als je schoenen te klein zijn en er teveel wrijving en druk ontstaat. Een andere vervelende klacht die hierdoor kan ontstaan, is ingroeiende teennagels. Dit gaat vaak gepaard met pijn en ontsteking.

nagelreparatie

Nagelreparatie v.a. € 15

Met het prachtige product van Gelacy kan de nagel ondanks een trauma of schimmelinfectie herstellen. Gelacy is een hypoallergeen, sterk en flexibel product en ook afgewerkt kan worden met een (gel)lak (15-20 min.) Een nagelreparatie is in het voorjaar of de zomer een mooie oplossing om de behandeling van de schimmelnagel(s) even uit te stellen tot de herfst.

nagelbeugel

Nagelbeugel (Podofix) € 25

Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingroeiende teennagels. Deze vorm van nagelcorrectie is ook geschikt voor kinderen en diabetici. Podofix vormt zich naar de nagel en brengt onmiddellijk verlichting.