Over ons » Pedicure

Pedicure behandelingen bij PediBella

 

Je voeten dragen elke dag je gewicht overal mee naartoe en hebben veel te verduren, met eelt en/ of likdoorns als gevolg. Eelt lijkt niet problematisch, maar wanneer je teveel eelt opbouwt kan dat een branderig en pijnlijk gevoel geven. Eelt(overschot) of likdoorns ontstaan bijvoorbeeld wanneer je schoenen te klein zijn en er teveel wrijving en druk ontstaat. Een andere vervelende klacht die kan ontstaan door verkeerd schoeisel of een gebrek aan aandachtige voetzorg, is ingroeiende teennagels. Dit gaat vaak gepaard met pijn en ontsteking. Om klachten te voorkomen, is het verstandig eens in de zoveel tijd een goede pedicure te laten uitvoeren.

Naast het voorkomen van klachten is het ook heerlijk om je voeten in de watten te laten leggen. Bij een Pedicure deLuxe worden je voeten bovenop de pedicure behandeling gescrubd, gemasseerd en verzorgd met een masker. Tot slot kun je de nagels dan voorzien van een mooie nagel- of gellak. Voor de voetverzorging gebruiken we de producten van HFL, Dadi'OilFaby en Peclavus.

pedicure culemborg en rhenoy

Pedicure € 30 

Volledige nagel en voet verzorging (nagels knippen en verwijderen van eelt, mycose nagels, likdoorns en/of kloven), voedende crème (30-45 min.)
Toeslag Faby nagellak +€ 10
Toeslag meegebrachte nagellak +€ 5
Toeslag Faby gellak +€ 21
Toeslag 15 minuten extra tijd +€ 10

pedicure de luxe culemborg en rhenoy

Pedicure DeLuxe € 50

Laat je eens helemaal verwennen met naast de pedicure behandeling ook een heerlijke scrubmassage, een verzorgend voetenmasker en een voedende crème (50+ min.) 
Toeslag Faby gellak +€ 21 (blijft 6-8 weken mooi)
Toeslag Faby nagellak +€ 10
Toeslag voet/ onderbeen massage (+10 min) + € 10

Pedicure gellak culemborg en rhenoy

Pedicure gellak € 51 

Naast een pedicure behandeling worden de nagels gelakt met de sterke en verantwoorde, lacquering gel van Faby die na het aanbrengen direct is uitgehard en 6+ weken mee gaat op de voeten 
Gellak van Faby is ook los mogelijk met nagel- òf voetverzorging € 31 (30+ min.)
Pedicure Gellak in combinatie met Manicure Gellak € 90 ipv € 99,50

Likdoors en eelt verwijderen

Losse behandeling € 17,50

Losse, enkelvoudige behandeling zoals het verwijderen van likdoorns of kloven, het behandelen van schimmelnagels, of ingroeiende nagels zonder de basis pedicure behandeling (ca. 15 min.)

nagelreparatie

Nagelreparatie v.a. € 15

Met het prachtige product van Gelacy kan de nagel ondanks een trauma of schimmelinfectie herstellen. Gelacy is een hypoallergeen, sterk en flexibel product en ook afgewerkt kan worden met een (gel)lak (15-20 min.)

nagelbeugel

Nagelbeugel (Podofix) € 25

Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingroeiende teennagels. Deze vorm van nagelcorrectie geschikt voor kinderen en diabetici. Podofix vormt zich naar de nagel en brengt onmiddellijk verlichting.