Over mij » Behandelingen

Welkom bij PediBella

 

Tijdens de eerste behandeling doe ik een intake en stel ik indien gewenst een behandelplan op. Waar nodig verwijs ik je door naar een podotherapeut van Gaan & Staan in Culemborg.  Onderstaand een korte opsomming van de belangrijkste behandelingen. 

 

Pedicure behandeling € 30

Pedicure behandeling Pedibella Rhenoy

Volledige nagel en voet verzorging (nagels knippen en verwijderen van eelt, mycose nagels, likdoorns en/of kloven), voedende crème (30-45 min.)
Toeslag nagellak +€ 5
Toeslag 15 minuten extra tijd +€ 7,50

Pedicure gellak € 48 

Pedicure en gellak Pedibella Rhenoy

Naast een pedicure behandeling worden de nagels gelakt met een sterke gellak van MAGNETIC die na het aanbrengen direct is uitgehard en lange tijd mee gaat (60-75 min.) Gellak ook los mogelijk met uitsluitend nagel- òf voetverzorging € 28
(30+ min.)

Pedicure DeLuxe € 48

Pedicure culemborg

Laat je eens helemaal verwennen met naast de pedicure behandeling ook een scrub, voetenmasker en heerlijke voetmassage (60-75 min.) 
Toeslag gellak +€ 18
Toeslag nagellak +€ 5

Losse behandeling € 17,50

Pedicure los Pedibella

Losse, enkelvoudige behandeling zoals het verwijderen van likdoorns of kloven, het behandelen van schimmelnagels, of ingroeiende nagels zonder de basis pedicure behandeling
(15 min.)

Nagelreparatie v.a. € 15

Schimmelnagels

Met het prachtige product van Gelacy kan de nagel ondanks een trauma of schimmelinfectie herstellen. Gelacy is een hypoallergeen, sterk en flexibel product en ook afgewerkt kan worden met een (gel)lak (15-20 min.)

Nagelbeugel (Podofix) € 25

Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingroeiende teennagels. Deze vorm van nagelcorrectie geschikt voor kinderen en diabetici. Podofix vormt zich naar de nagel en brengt onmiddellijk verlichting.